Over Ons

 

Wij zijn een podcast-uitgeverij van en voor medisch specialisten. Eind 2019 begonnen we met de productie van de chirurgische podcast "Met het mes aan tafel". Dit was een groot succes, met inmiddels meer dan 30.000 downloads! Daarom besloten we eind 2021 het concept uit te breiden naar andere specialismen. Wij helpen jonge, enthousiaste medische specialisten (in opleiding) om een aantrekkelijke podcastserie te maken, die een goede balans vindt tussen educatie en vermaak. 

Wij werken nauw samen met de verschillende teams, waarbij de medische specialisten verantwoordelijk zijn voor de content en wij voor de productie en verspreiding. Hierdoor kunnen onze teams zich volledig richten op het creatieve proces en de kwaliteit van de inhoud. 

Onze teams
 

GG2.jpg

Orly?
 

Orly media heeft als doel om leuke en leerzame podcasts te maken voor medici. Een podcast is makkelijk te luisteren als je onderweg bent, tijdens het hardlopen of gewoon thuis op de bank. Omdat de nadruk ligt op educatie hebben we gekozen voor de uil als logo. Het symbool voor de wijsheid. Maar ook vinden we het belangrijk om niet alleen maar serieus te doen. Vandaar de naam Orly. Een verwijzing naar het internetfenomeen van een wijze sneeuw-uil met de snuggere tekst "O RLY?" (Oh really?).

fetchimage.webp